• Bij een gezonde vereniging hoort een gezonde organisatie. Het is dan bijna vanzelfsprekend dat diverse commissies uitvoering geven aan de verschillende taken en verplichtingen. Voor een overzicht van onze structuur klik hier. Wil je exact weten wat de commissie of werkgroep, dan kun je dat hieronder verder lezen. Misschien wordt je wel enthousiast en zie je jezelf wil in een commissie of werkgroep? Dan neem snel contact met ons op!

   

  Technische Commissie

  Deze commissie is verantwoordelijk voor alle handbal technische zaken en bestaat uit drie personen namelijk Mark Vonken, Robbert Hoogeboom en Herman Breuer. Onderling hebben zij de taken verdeeld en ieder kwartaal (indien nodig vaker) komen zij samen om met elkaar de technische zaken te bespreken.

  Mocht je een vraag hebben, mail ze op tc@hvbdc.nl.

   

  Activiteiten Commissie

  Bijna alle activiteiten die buiten het handbal om worden georganiseerd valt onder de verantwoordelijkheid van deze commissie. Met hun enthousiasme worden de leukste activiteiten voor groot, klein, jong, oud, individueel of voor het hele gezin georganiseerd. Bjorn Remmerde houdt vanuit het bestuur het contact met deze commissie. Hieronder een greep uit de vele activiteiten die zij organiseren. Hou de Agenda in de gaten voor de komende activiteiten!

  De groep bestaat momenteel uit een enthousiaste groep senioren- en jeugdleden. Per mail kun je ze bereiken op activiteiten.hvbdc@gmail.com

  Per mail kun je de commissie bereiken op activiteiten@hvbdc.nl

   

  Werkgroep Pinkpop

  Pinkpop is natuurlijk een groots jaarlijks evenement in Landgraaf en onze vereniging staat ieder jaar op Camping A en zorgt voor de invulling van de "Campingwinkel". Dit betekent gedurende de festivaldagen een 24-uurs bezetting voor het verzorgen van ontbijten, avondeten, verkoop (camping)artikelen en drankjes aan de duizenden campinggasten. Uiteraard gebeurt dit in diensten en is de toegang tot het festival gedurende het weekend meteen inbegrepen. Kortom, een waanzinnig gezellig evenement waarop vele leden zich jaarlijks verheugen.

  De organisatie hiervan wordt ieder jaar professioneler en onze werkgroep houdt zich hier dan ook al ruim vooraf mee bezig. De werkgroep bestaande uit 5 leden wordt geleid door onze voorzitter Silvia. Heb je een vraag of wil je meehelpen? Laat je horen en stuur een mail naar pinkpop@hvbdc.nl.

   

  Werkgroep Zomerkamp

  Ieder jaar op kamp met de leden van onze vereniging? Jazeker! Samen met je teamgenoten overnachten op de leukste locaties, strijden in zeskampen tegen andere teams en leden, gezellige spelletjes-avonden en voor de durfals ook nog een avond/nacht activiteit? Het kan je zomaar overkomen als je met ons meegaat op zomerkamp. Ieder jaar na het seizoen vindt dit plaats en ligt de organisatie in handen van onze vrijwilligers. De werkgroep kijkt dan ook al uit om het volgende zomerkamp te organiseren. Mark Vonken leidt de werkgroep die bestaat uit 4 leden. Heb je zin om ons te helpen? Dan begint het met een mailtje van jou naar secretaris@hvbdc.nl.

   

  Oud papier ophalen

  Iedere maand wordt in samenwerking met RD4 oud papier opgehaald in enkele wijken in Landgraaf. Dat vindt plaats op een dinsdagavond van 18:00 tot 20:00 uur en een zaterdagochtend van 9:00 tot 13:00 uur. Vanuit onze vereniging zorgt ieder team dat zij voor een bepaalde maand voldoende vrijwilligers hebben maar extra hulp van buiten of binnen de vereniging is altijd erg welkom. Je kunt er zelfs een mooi zakcentje voor jezelf of voor een bepaald team aan overhouden! Interesse gewekt? Stuur een mail naar oudpapier@hvbdc.nl en meld je aan!