• Corona en onze sport hoe gaan we ermee om?

  Beste leden en ouders van leden, bezoekende verenigingen en hun spelers.

   

  Zoals iedereen weet is Covid-19 nog erg actueel en houden wij hier nog iedere dag rekening mee. Ook bij ons op de sportclub! In dat kader willen wij jullie nog eens nader informeren omtrent de regels. Met deze regels werken wij allen bij aan een verdere verspreiding van het Covid virus hetgeen ons, onze kinderen en de sport natuurlijk ten goede komt. Wij rekenen dan ook op jullie medewerking in dezen.

  Bij deze de belangrijkste regels van het NHV en het RIVM die ook via DEZE link te vinden zijn.

  De regels voor het sporten worden voortdurend aangepast, houdt daarom de pagina van het RIVM aan bij twijfel.

  Update 06-10-2021

  Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras.

  Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnenlocaties wel een CTB tonen.

  Er zal dan ook gecontroleerd worden bij de ingang op de CBT. Hiervoor is het ook belangrijk uw ID bij u te hebben.

   

  Wij hopen dat deze regels voldoende zijn maar mocht blijken dat de situatie wijzigt of vraagt om wijzigingen in deze regels, dan zullen wij de gewijzigde regels communiceren aan alle leden. Uiteraard hopen wij ook op jullie medewerking in dezen!

   

  Mocht je vragen hebben, schroom niet om ons aan te spreken of contact met ons op te nemen.

   

  Met sportieve groet,

   

  Bestuur HvBDC'90